“Аман” од поскапувања

Posted: Август 16, 2012 in Uncategorized

Неколку стотици граѓани протестираа во Скопје и во Битола против поскапувањата на струјата, парното и бензинот. Тие побараа враќање на дневната евтина тарифа за електрична енергија, а цената на струјата и парното да биде иста како во 2008 година, да се повлече новиот Правилник на АД Топлификација и да се намалат цените на нафтените деривати.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s