ПРОТЕСТИ АМАН

Posted: Септември 7, 2012 in Видео

Advertisements
Коментари
  1. […] е за кај нас, тука е тоа што е, и крај. Одиме на протести АМАН, за да не ни го поскапат животот, бидејќи заработуваме […]

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s