4-ти Протестна на Г.И. „Аман“-Скопје

Posted: Септември 7, 2012 in Видео

Коментари
 1. Vlado напиша:

  Ви честитам на собраните потписи. Сите роднини, пријатели и познати ги собрав и Ви беа да потпишат.

  А да имаа пратениците разбирање немаше ни да дојде до тука работата. Вашите (нашите) пари се за нив и за нивните газди/шефови. Нема што да разберат кога стрвно се навртеле да ви/ни` ги исцуцаат и последните парички – комплетно ем до коска. Единствено можеби само покажавме дека ни е до преку нос. И толку.

  Можеби решението е во тоа убаво е да се соберат неколку заинтересирани адвокати за да ја тераат работата до Стразбур и на крај да си земат пари од тажнава држава и друг начин да се затнат зинатите усти на гладниве пратеници и нивните газди, не гледам. Толку ми се допаѓаа сегашниве „газди“ мислев решение се за сите поранешни арамилуци, но горко се излажав. Не сакам да признаам ама работата е бетер одшто беше.

  Или друго решение е можеби пак некој од странците којшто дава пари за нашево буре без дно да ги штипне малку по прстињата нашиве цуцачи. Или да цуцаат од некој побогат а не од обичните смртници. Ама тоа значи пак да цицаат од себе – па и тоа слабо би ишло.

  Посакувам понатамошен успех. Слободно цивилно општество финкционира баш вака, арно ама да видиме ќе има ли аир?! Поздрав Владо

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s