Аман го шири фронтот за протестите против поскапувањата

Posted: Септември 30, 2012 in Инфо

Граѓанската иницијатива Аман го шири фронтот за протестите против поскапувањата.

Овој вторник поддршка на протестот најавиле повеќе здруженија – левичарското движење Солидарност, здружението за социјална правда Ленка, движењето пука и платформата против сиромаштија.

Од Аман уште еднаш напоменаа дека зад нив не стои политичка партија.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s