Соопштение до граѓаните

Posted: Октомври 4, 2012 in Инфо

Почитувани,

Граѓанската иницијатива Аман преку овоа соопштени ги известува сите граѓани дека протестите кои се одржуваа во Вторник во 18:оо часот пред Регулаторна комисија од 13.10.2012 ќе се одржуваат во Сабота со почеток од 12:00 часот исто пред Регулаторна комисија.

Причини за промена на денот и времето на протестите се температурните разлики и приклучување на повеќе граѓани на протестите кои се незадоволни од сегашната политика на цените на струјата ,парното и енергенсите да ни се придружат, бидејќи во Сабота  не се на работните места.

На 13.10.2012 година со почеток во 12:00 часот најавуваме голем протест

Ги повикуваме нашите поддржувачи како и сите граѓани  кои се незадоволни од сегашната политика на цените на струјата,парното и енергенсите да ни се придружат на 13.10.2012 во 12:00 часот на големиот протест пред Регулаторна комисија.

Со почит,

Г.И. Аман

Коментари
  1. Слаѓана Шошкиќ напиша:

    Драги сограѓани, не успеав на сајтот да го најдам вашиот манифест, од соопштенијата гледам дека главно се занимавате со прашања поврзани со енергенсите и Регулаторната комисија.
    Би сакала да ве прашам, дали сте ги погледнале вашите останати сметки за комунални и услуги од провајдери на телефонските услуги и дали проблемите на нашето тешко финансиско опстојување лежат само во ЕВН и Топлификација?

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s