„АМАН“ ПРОТЕСТИРА – КАРВАНОТ СИ ВРВИ – Телма Телевизија

Posted: Октомври 20, 2012 in Инфо

„АМАН“ ПРОТЕСТИРА – КАРВАНОТ СИ ВРВИ – Телма Телевизија.

Коментари
  1. Има шанси да се прошири протестов и преку интернет? Или со јавување на телефонските линии? Малце да се модернизира 🙂 Плус со маски нели 😉

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s