‘Aman’ nuk heq dorë nga mbledhja e firmave

Posted: Октомври 27, 2012 in Инфо

Protestat e iniciativës qytetare AMAN do të vazhdojnë çdo të shtunë. Mirëpo, iniciatorët e saj, nuk do të heqin dorë as nga nisma e mbledhjes së 10 mijë firmave, të nevojshme për të kërkuar ndryshim të Ligjit të Energjetikës, përkatësisht kthimin e tarifës së lirë të energjisë elektrike, si dhe heqjen e masës së pagesës për ata që janë shkëputur nga rrjeti i Ngrohtores “Toplifikacija”.

Извор:АЛСАТ-М

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s