Без демократија нема успех на граѓанските иницијативи

Posted: Октомври 30, 2012 in Инфо

Радио Слободна Европа

И кога граѓанските иницијативи се во право, проблем претставува реакцијата на надлежните институци

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s