„ЕНЕРГЕТСКИ“ ПАРОДИИ – Телма Телевизија

Posted: Ноември 3, 2012 in Инфо

Граѓанската иницијатива АМАН се уште не доби одобрение за собирање потписи за измена на Законот за енергетика,а од друга страна контра протести

„ЕНЕРГЕТСКИ“ ПАРОДИИ – Телма Телевизија.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s