ALFA TV – Македонија – Постери против „Аман“: Активистите се марионети на СДСМ

Posted: Ноември 7, 2012 in Инфо

„Аман“ побара премиерот Никола Груевски да го проследи известувањето од претседателот на Собранието Трајко Велјановски до ДИК и да започне собирањето на потписи за измена на законот за енергетика и правилникот на Топлификација.

ALFA TV – Македонија – Постери против „Аман“: Активистите се марионети на СДСМ.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s