„АМАН“ денеска на протести

Posted: Ноември 10, 2012 in Инфо

Овој ќе биде 13 протест на Граѓанската иницијатива кое го крева својот глас против поскапувањата. Минатата недела „Аман“ ја започна иницијативата за собирање 10.000 потписи за измена на Законот за енергетика, а како што најавија нивното барање ќе го препратат и до Државната изборна комисија.

„АМАН“ денеска на протести.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s