Точно на пладне 13-ти протест на АМАН

Posted: Ноември 10, 2012 in Видео, Инфо

Денеска со почеток во 12 часот, АМАН има најавено протест пред пред зградата на Регулаторната комисија за енергетика.

Претходната недела, здружението ја започна иницијативата за собирање на 10.000 потписи со која ќе бара да се извршат измени во Законот за енергетика, а како што најавија нивното барање ќе го препрати и до Државната изборна комисија.

Извор:sky,mk

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s