„Аман“ ќе собира 10.000 потписи за нов Закон за енергетика

Posted: Ноември 21, 2012 in Инфо

 

„Граѓанската иницијатива „АМАН“ доби зелено светло од Владата да ја спроведе иницијативата за собирање 10.000 потписи за измени во Законот за енергетика, а Државната комисија за ова го известила „АМАН“ , соопшти еден од членовите на граѓанската иницијатива.

„Аман“ ќе собира 10.000 потписи за нов Закон за енергетика.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s