Панел дискусија на Аман

Posted: Ноември 21, 2012 in Видео, Инфо
Ознаки:

Аман организираше и панел дискусија на која беа поканети претставиници од  Регулаторната комисија за енергетика, ЕВН Македонија, Mинистерството за Eкономија и рафинерија Окта.

Никој од овие институции не се појави.

На средбата дебатираа членови на граѓанското здружение Аман од повеќе градови низ земјава, членови на Xелсиншкиот комитет и платформата за „Борба протв сиромаштијата“ како и незадоволни граѓани.

Извор:24 Вести

Advertisements

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промени )

Connecting to %s