100 дена Аман-Концерт

Posted: Ноември 21, 2012 in Инфо

Овој вторник е точАманно 100 дена по оној августовски втoрник кога граѓаните излегоа на улица да кажат: АМАН! Доста е! Од тогаш имаше: 14 протести во Скопје, протести во Прилеп, Куманово, Битола и Тетово, илјадници граѓани на улиците, безброј пресови, една Народна иницијатива и огромна поддршка од народот.
Овој вторник поддршка ни даваат неколку урбани скопски ликови, онака како што најдобро можат: преку музика.

Ќе свират, пејат и пуштаат музика:
Д Далтонс
Амон Мра бенд
Мирко Попов и
Соња Исмаил

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s