„Аман” повторно со протест пред Регулаторна-15 протест

Posted: Ноември 24, 2012 in Инфо
Ознаки:

Не ги поколебаа заканите, бојкотот на етаблираните синдикални организации, кои веднаш по објавувањето на идејата за основање на ова движење, се оградија од него.

makfax.com.mк

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s