Лидерите на партиите први да се потпишат за промена на Законот за енергетика

Posted: Декември 1, 2012 in Видео, Инфо
Ознаки:

Граѓанската Аман ги повика лидерите на најголемите политички партии во земјава први да се потпишат на иницијативата за промена на Законот за енергетика.

Потписите ќе започнат да се собираат од 7-ми декемви во 34 локални канцеларии на Дик низ целата држава.

Извор 24 Вести

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s