Започна собирањето потписи на Граѓанската Аман

Posted: Декември 7, 2012 in Видео, Инфо
Ознаки:

Пунктовите се отворија граѓаните почнаа со потписи да даваат поддршка на граѓанската инцијатава против поскпаувањата, утринава први се потпишаа претставниците на невладината Аман а потоа и останатите граѓани.

24 Vesti

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s