И дипломатите се кренаа против поскапувањата на струјата и парното!

Posted: Декември 9, 2012 in Инфо
Ознаки:

Според дипломатите, барањата на „Аман“ се сосема оправдани и се своевидна борба за социјална правда, а како што велат тие, тоа е основен принцип на синдикализмот

И дипломатите се кренаа против поскапувањата на струјата и парното

Коментари
  1. Elana напиша:

    незнам дали и ова ке помине затоа што никој не го слуша гласот на народот. А за синдикализам во нашава дежава не може да се зборува. Првиот синдикалец е близок на власта што секој тоа го знае, и нему не му е важно како обичниот човек живее и тој и сите кој се одозгора не се симнале долу да видат како мизерно се живее во нашата држава. Примањата негови од 2000евра па нагоре не дозволуваат тие да ја почуствуваат скапотијата. И не само парното туку иструјата па исите енергенси отидоа до небо обичниот граганин не може да издржи ваков притисок. Имам усте многу да писувам ама ова е доволно муслам се е јасно. Народот во оваа држава живее под притисок нема кој да му помогне кој да го води нема синдикат. уште да ви напишам колку плата имам јас која сум вработена на Воена академија со средно образование со 30 години работен стаж основна плата 12000 и 2760 работен стаж мојата плата е 14670 денари што може и да се провери.не е тајна И што да се каже повеке се е јасно уѓте колку такви има па и со помали примања. Поздрав до вас, и посакувам да успее сет ова иакоо сум песимиста.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s