Локации за собирање на потписи

Posted: Декември 14, 2012 in Инфо
Ознаки:

Почнавме, немаме многу време, затоа ајде да се обидеме заедно да ги собереме овие 10,000 потписи во рекордно време, секој работен ден од 08:30 до 16:30, на следните локации:
Скопје:
1. Граѓаните на Гази Баба, Арачиново, Илинден и Петровец треба да се потпишат во Општина Гази Баба, барака 1, канцеларија 7
2. Граѓаните на Чаир, Бутел, Шуто Оризари и Чучер-Сандево треба да се потпишат во Општина Чаир – бул. „Босна и Херцеговина“ бб, барака 16 (тоа се просториите/бараките на старата општина)
3. Граѓаните на Карпош, Ѓорче Петров, Волково и Сарај треба да се потпишат во подр. одделение на ДИК во Карпош на ул.Бранислав Нушиќ бр.4
4. Граѓаните на Центар, Аеродром и Ново Лисиче треба да се потпишат во Општина Центар (кај Матично), барака бр. 1
5. Граѓаните на Кисела Вода, Сопиште, Студеничани и Зелениково треба да се потпишат во Општина Кисела Вода, барака 9, канцеларија 16.

1. Општините Куманово, Старо Нагоричане и Липково се потпишуваат во Подрачно одделение Куманово
2. Општините Крива Паланка и Ранковце се потпишуваат во Подрачно одделение Крива Паланка
3. Општината Кратово се потпишува во Подрачно одделение Кратово;
4. Општините Штип и Карбинци се потпишуваат во Подрачно одделение Штип
5. Општините Свети Николе и Лозово се потпишуваат во Подрачно одделение Свети Николе
6. Општините Велес, Чашка и Градско се потпишуваат во Подрачно одделение Велес
7. Општините Кавадарци и Росоман се потпишуваат во Подрачно одделение Кавадарци
8. Општина Кочани се потпишува во Подрачно одделение Кочани
9. Општина Виница се потпишува во Подрачно одделение Виница
10. Општина Берово се потпишува во Подрачно одделение Берово
11. Општина Пехчево се потпишува во Подрачно одделение Пехчево
12. Општина Делчево, Македонска Каменица, Чешиново-Облешево и Зрновци се потпишуваат во Подрачно одделение Делчево
13. Општина Пробиштип се потпишува во Подрачно одделение Пробиштип;
14. Општините Струмица, Босилово, Василево и Ново Село се потпишуваат во Подрачно одделение Струмица
15. Општините Радовиш и Конче се потпишуваат во Подрачно одделение Радовиш;
16. Општина Прилеп се потпишува во Подрачно одделение Прилеп
17. Општините Крушево, Кривогаштани и Долнени се потпишуваат во Подрачно одделение Крушево;
18. Општините Гевгелија, Дојран и Богданци се потпишуваат во Подрачно одделение Гевгелија
19. Општина Валандово се потпишува во Подрачно одделение Валандово
20. Општините Неготино и Демир Капија се потпишуваат во Подрачно одделение Неготино;
21. Општините Битола, Новаци и Могила се потпишуваат во Подрачно одделение Битола
22. Општина Ресен се потпишува во Подрачно одделение Ресен
23. Општина Демир Хисар се потпишува во Подрачно одделение Демир Хисар;
24. Општините Охрид и Дебарца се потпишуваат во Подрачно одделение Охрид;
25. Општините Кичево, Зајас, Осломеј, Другово, Вранештица и Пласница се потпишуваат во Подрачно одделение Кичево
26. Општина Македонски Брод се потпишува во Подрачно одделение Македонски Брод;
27. Општините Струга и Вевчани се потпишуваат во Подрачно одделение Струга
28. Општините Дебар и Центар Жупа се потпишуваат во Подрачно одделение Дебар
29. Општините Гостивар, Врапчиште и Маврово и Ростуше се потпишуваат во Подрачно одделение Гостивар;
30. Општините Тетово, Боговиње, Брвеница, Желино, Јегуновце и Теарце се потпишуваат во Подрачно одделение Тетово.

Коментари
  1. gtagjanin напиша:

    slusajte, ova ide mnogu sporo, ili napravete poveke lokacii ili neznam neka idat dobrovolci po doma ili na pr. vo osnovno skolo posto sekoj opstina ima po edno da se zakaze vo sabota da se sobiraat potpisi ili vo nedela, eve ja sakam da se potpisam nemozam zosto sum na rabota

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s