Расправа на Комисијата за економски прашања за барањата на народната иницијатива АМАН

Posted: Февруари 5, 2013 in Инфо

539180_3735642348828_132195640_n  На 7 фебруари во 14 : 00 сала Борис Трајковски во Собрание, Комисијата за економски прашања ќе расправа за барањата на народната иницијатива АМАН на истиот ден исто во 14:00 часот во Уставна сала ќе расправа Законодавно-правна комисија за АМАН,на двете комисии предлог измените се ставени на прво читање.
На 11.02. законот оди на пленарна седница исто така прво читање.

Линкови:

http://sobranie.mk/ext/sessiondetails1.aspx?Id=8278d143-89f5-46eb-9854-12bd81f1b860 – Пленарна,

http://www.sobranie.mk/ext/sessiondetails1.aspx?Id=0cd9576b-6e15-4518-8eb7-d6a752f92b5e – Законодавно-правна
http://www.sobranie.mk/ext/sessiondetails1.aspx?Id=5692e2bc-63e3-4431-ba92-7a788b8d2c0e – Економски прашања

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s