ALFA TV – Економија – АМАН не доби амин за враќање на дневната евтина струјата

Posted: Февруари 7, 2013 in Видео, Инфо

Претставниците од граѓанската иницијатива АМАН не ја прифаќаат споредбата на Македонија со останатите земји од регионот и Европа, бидејќи не бил споредлив ниту стандардот на граѓаните.

Иако АМАН доби првичен негативен сигнал од надлежните, останува надеж дека предложените измени на законот за енергетика сепак ќе го поминат комисискиот филтер и ќе се најдат на пленарна седница пред пратениците, кои се на потег.

ALFA TV – Економија – АМАН не доби амин за враќање на дневната евтина струјата.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s