Пратениците немаат алиби за евтината струја – Нова Македонија

Posted: Февруари 13, 2013 in Инфо

Со плата од околу 1.000 евра, се чини дека пратениците навистина не се загрижени поради тоа што сметките за парно и за струја се драстично зголемени за период од нецели две години

Пратениците немаат алиби за евтината струја – Нова Македонија.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s