Archive for the ‘Uncategorized’ Category

972361_315195735291058_167720378_n

Изјава

Posted: Септември 12, 2012 in Uncategorized

Поскапувањата предизвикуваат се поголем гнев кај најранливите категории граѓани

Протести Куманово

Posted: Септември 12, 2012 in Uncategorized

„АМАН“ ГО ПОВИКУВА ССМ ВЕЧЕРВА ДА ИЗЛЕЗЕ НА ПРОТЕСТИ – Телма Телевизија.

ALFA TV – Македонија – „Аман“ бара масовност на утрешните протести.

Një muaj nga revolta qytetare AMAN MË

Posted: Септември 7, 2012 in Uncategorized

„АМАН“ ИНСИСТИРА НА НАДЗОРНА РАСПРАВА ЗА ЦЕНИТЕ НА ЕНЕРГЕНСИТЕ – Телма Телевизија.

ALFA TV – Македонија – Четврти протест на „АМАН“ против поскапувањата.