Posts Tagged ‘Инфо за потписи’

Пунктовите се отворија граѓаните почнаа со потписи да даваат поддршка на граѓанската инцијатава против поскпаувањата, утринава први се потпишаа претставниците на невладината Аман а потоа и останатите граѓани.

24 Vesti

10 илјади потписи за пониска струја и парно.