ALFA TV – Македонија – На АМАН им недостасуваат уште илјада потписи

Posted: Декември 26, 2012 in Инфо

На здружението АМАН му недостасуваат околу 1000 потписи за да ја исполни квотата од 10 илјади граѓани кои даваат поддршка на иницијативата за промена на Законот за енергетика. Иако до крајот на законскиот рок им останува повеќе од еден месец, тие сепак апелираат до граѓаните пред нова година сите потписи да бидат собрани. 

 

ALFA TV – Македонија – На АМАН им недостасуваат уште илјада потписи.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s